Política de privadesa

Informació personal

MS Cuines es compromet a protegir la privadesa dels seus usuaris. Aquesta política de privadesa descriu com fem servir la informació personal que recopilem i rebem sobre vostè quan visita el nostre lloc web.

Informació que recopilem

Recopilem informació personal quan es registra al nostre lloc web, quan utilitza els nostres serveis o quan ens proporciona informació d’una altra manera. Podem combinar informació sobre vostè que tenim amb informació que obtenim dels nostres socis comercials o altres empreses.

Ús de la informació

Utilitzem la informació personal per als següents propòsits generals: per personalitzar el contingut que veu, per complir les seves sol·licituds de certs productes i serveis, per contactar amb ell, per fer investigacions de mercat i per proporcionar informes anònims per a clients interns i externs.

Compartir informació

No compartim informació personal amb tercers excepte en les circumstàncies limitades descrites en aquesta política de privadesa. També podem compartir informació personal amb els nostres proveïdors de serveis que ens ajuden a les nostres activitats comercials.

Seguretat de la informació

Prenem mesures de seguretat raonables per protegir la informació personal que recopilem i emmagatzemem. No obstant això, cap mesura de seguretat és perfecta i no podem garantir la seguretat de la vostra informació.

Canvis a aquesta política de privadesa

Podem actualitzar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Us notificarem sobre canvis significatius en la manera com tractem la informació personal enviant un avís a l’adreça de correu electrònic principal especificada al vostre compte o col·locant un avís destacat al nostre lloc web.

Si teniu alguna pregunta o comentari sobre aquesta política de privadesa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Desplaça cap amunt