Document d’Accessibilitat

A MS Cuines, ens esforcem per garantir que el nostre lloc web sigui accessible per a totes les persones, independentment de les seves habilitats o discapacitats. Estem compromesos a proporcionar una experiència en línia que sigui fàcilment accessible per a tots els visitants.

La nostra Iniciativa d’Accessibilitat Inclou:

  1. Disseny Responsiu: Hem implementat un disseny responsiu que s’adapta a diferents dispositius i mides de pantalla, garantint una experiència consistent per a tots els usuaris.
  2. Compatibilitat amb Tecnologies d’Assistència: Ens esforcem per garantir la compatibilitat amb tecnologies d’assistència, com lectors de pantalla, perquè els usuaris amb discapacitats visuals puguin accedir a la informació de manera efectiva.
  3. Navegació Intuïtiva: Hem estructurat el nostre contingut i menús de manera clara i lògica per facilitar la navegació, assegurant-nos que els usuaris puguin trobar fàcilment la informació que estan cercant.
  4. Text Alternatiu per a Imatges: Proporcionem text alternatiu descriptiu per a totes les imatges, facilitant als usuaris amb discapacitats visuals comprendre el contingut visual.
  5. Contrastos de Color: Hem tingut en compte la llegibilitat en seleccionar combinacions de colors i contrastos per garantir que el nostre contingut sigui accessible per als usuaris amb discapacitats visuals o dificultats de lectura.

Retroalimentació i Contacte:

Agraïm qualsevol comentari sobre l’accessibilitat del nostre lloc web. Si trobes alguna barrera o tens suggeriments sobre com podem millorar l’accessibilitat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de ms@mscuines.com

Actualització Continua:

Estem compromesos a millorar contínuament l’accessibilitat del nostre lloc web. Revisem regularment les nostres pràctiques i realitzem ajustos per garantir que el nostre lloc sigui accessible per a tothom.

Aquesta declaració d’accessibilitat es revisa i actualitza periòdicament.

Data de l’última revisió: 11/12/2023

Desplaça cap amunt